Perfektná nepečená maškrta, ktorú si zamiluje celá vaša rodina.
Tiež milujete cukrovinky Raffaello? Prinášame vám recept, aby ste si ich mohli pripraviť ľahko a bez pečenia doma!
Potrebujeme:
• 1 plechovka kondenzovaného mlieka
• 50 g masla
• 200 g strúhaného kokosu
• 80 g mandlí
• 10 g vanilkového cukru
• 1 lyžička koňaku
Postup:
1. Pred prípravou dezertu Raffaello necháme maslo zmäknúť pri izbovej teplote.
2. Potom ho zmiešame s kondenzovaným mliekom. Do tejto zmesi môžeme pridať koňak, ktorý dezertu dodá šmrnc.
3. Pridáme cukor a vanilku. Zmes odložíme do chladničky do druhého dňa, aby stuhla.
4. Keď hmota zhustne, budeme tvarovať guľôčky. Do stredu vložíme mandľu a guľôčku obalíme v strúhanom kokose.
Doma urobené Raffaello máme hotové!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Ak sa vám recept páči, zdieľajte ho na Facebooku!
Zdroj: sovkusom.ru