Lahodné domáce Raffaello.

Domáce Raffaelo
Domáce Raffaelo

Perfektná nepečená maškrta, ktorú si zamiluje celá vaša rodina.

Tiež milujete cukrovinky Raffaello? Prinášame vám recept, aby ste si ich mohli pripraviť ľahko a bez pečenia doma!

Potrebujeme:

• 1 plechovka kondenzovaného mlieka
• 50 g masla
• 200 g strúhaného kokosu
• 80 g mandlí
• 10 g vanilkového cukru
• 1 lyžička koňaku

Postup:

1. Pred prípravou dezertu Raffaello necháme maslo zmäknúť pri izbovej teplote.

2. Potom ho zmiešame s kondenzovaným mliekom. Do tejto zmesi môžeme pridať koňak, ktorý dezertu dodá šmrnc.

3. Pridáme cukor a vanilku. Zmes odložíme do chladničky do druhého dňa, aby stuhla.

4. Keď hmota zhustne, budeme tvarovať guľôčky. Do stredu vložíme mandľu a guľôčku obalíme v strúhanom kokose.

Doma urobené Raffaello máme hotové!


Prajeme Vám dobrú chuť!

Ak sa vám recept páči, zdieľajte ho na Facebooku!

Zdroj: sovkusom.ru


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *