Vegánske tofu placky s banánom

Vegánske tofu tvarohové placky s banánom
Vegánske tofu tvarohové placky s banánom

Zvonka chrumkavé a vo vnútri jemné. Podávajte ich so svojím obľúbeným ovocím !

Potrebujeme:

  • 350 g tofu
  • 1 banán
  • 50 ml rastlinné mlieko
  • cukor podľa chuti
  • 60 g ryžová múka + na podsypanie
  • 1 lyžica oleja

Postup:

1․ Tofu a banán nahrubo nakrájajte a potom rozmixujte dohladka s mliekom a cukrom.

2․ Do zmesi nasypte múku a dobre premiešajte. Mokrými rukami vytvorte placky a z oboch strán ich zľahka posypte múkou.

Tip: Ryžovú múku je možné nahradiť pomletými ovsenými vločkami, celozrnnou alebo bežnou pšeničnou múkou.

3․ Panvicu vymažte olejom a rozohrejte. Placky opražte na miernom plameni pod pokrievkou 3-4 minúty z každej strany.


Prajeme Vám dobrú chuť!

Ak sa vám recept páči, zdieľajte ho na Facebooku!

Zdroj: lifehacker.ru


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *