Zvonka chrumkavé a vo vnútri jemné. Podávajte ich so svojím obľúbeným ovocím !
Potrebujeme:
- 350 g tofu
- 1 banán
- 50 ml rastlinné mlieko
- cukor podľa chuti
- 60 g ryžová múka + na podsypanie
- 1 lyžica oleja
Postup:
1․ Tofu a banán nahrubo nakrájajte a potom rozmixujte dohladka s mliekom a cukrom.
2․ Do zmesi nasypte múku a dobre premiešajte. Mokrými rukami vytvorte placky a z oboch strán ich zľahka posypte múkou.
Tip: Ryžovú múku je možné nahradiť pomletými ovsenými vločkami, celozrnnou alebo bežnou pšeničnou múkou.
3․ Panvicu vymažte olejom a rozohrejte. Placky opražte na miernom plameni pod pokrievkou 3-4 minúty z každej strany.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Ak sa vám recept páči, zdieľajte ho na Facebooku!
Zdroj: lifehacker.ru