Tak jednoduché a chutné ! Jemné a šťavnaté bravčové mäsko, pečené v horčicovej omáčke!
Potrebujeme:
- 1 kg bravčového mäsa
- 10 strúčikov cesnaku
- 4 PL horčice
- soľ, korenie
Postup:
1. Bravčové mäso v celku ochutíme soľou a korením. Pomocou noža urobíme do mäsa niekoľko zárezov.
2. Očistíme strúčiky cesnaku a vtlačíme ich do vopred urobených zárezov.
3. Povrch mäsa potrieme horčicou a potom ho necháme v chladničke marinovať 2-3 hodiny.
4. Nakoniec mäsko zabalíme do alobalu a vložíme ho do plechu na pečenie.
5. Pečieme pri teplote 180 stupňov, 60 minút.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Ak sa vám recept páči, zdieľajte ho na Facebooku!
Zdroj: suntgospodina.net