Jemné pečené bravčové mäsko v horčicovej omáčke

pečené bravčové v horčicovej omáčke
pečené bravčové v horčicovej omáčke

Tak jednoduché a chutné ! Jemné a šťavnaté bravčové mäsko, pečené v horčicovej omáčke!

Potrebujeme:

  • 1 kg bravčového mäsa
  • 10 strúčikov cesnaku
  • 4 PL horčice
  • soľ, korenie

Postup:

1. Bravčové mäso v celku ochutíme soľou a korením. Pomocou noža urobíme do mäsa niekoľko zárezov.

2. Očistíme strúčiky cesnaku a vtlačíme ich do vopred urobených zárezov.

3. Povrch mäsa potrieme horčicou a potom ho necháme v chladničke marinovať 2-3 hodiny.

4. Nakoniec mäsko zabalíme do alobalu a vložíme ho do plechu na pečenie.

5. Pečieme pri teplote 180 stupňov, 60 minút.


Prajeme Vám dobrú chuť!

Ak sa vám recept páči, zdieľajte ho na Facebooku!

Zdroj: suntgospodina.net


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *