Skvelý recept na bravčové rebierka

Skvelý recept na bravčové rebierka
Skvelý recept na bravčové rebierka

Bravčové rebierka vždy boli aj budú najlepšou slanou dobrotou. Prinášame vám časom overený recept, podľa ktorého ich pripravíte lepšie ako v reštaurácii!

Potrebujeme:

2 kg bravčových rebierok
soľ
mleté čierne korenie
olivový olej

1 celá hlavička cesnaku
2 PL paradajkového pretlaku
3 PL octu Balsamico
500 ml vývaru

Postup:

1. Bravčové rebierka dobre umyte, osušte a odstráňte bielu blanku na povrchu. Rebierka narežte na kúsky.

2. Potom ich veľkoryso ochutíme soľou a mletým čiernym korením z oboch strán.

3. Zahrejte pekáč s trochou olivového oleja a osmažte v ňom rebrá z oboch strán do hneda.

4. Potom pridajte hlavičku neošúpaného cesnaku rozkrojenú na polovicu, paradajkový pretlak, balzamikový ocot a všetko zalejte vývarom.

5. Pekáč vložte do rúry a predhriatej na 200 ° C po dobu 60 minút. Nezabudnite každú štvrť hodinu poliať mäso výpekom, aby nevyschlo.

6. Upečené rebierka vyberte z rúry. Omáčku preceďte cez sito, rozpučte do nej upečený cesnak, to jej dodá chuť.

Vychutnajte si každý kúsok s obľúbenou prílohou!


Prajeme Vám dobrú chuť!

Ak sa vám recept páči, zdieľajte ho s priateľmi na Facebooku!

Zdroj: retete-usoare.info


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *