Je výborný, hustý a vhodný na plnenie a zdobenie akýchkoľvek zákuskov. A pripravíte ho rýchlo , len za 20 minút!
Dobre drží tvar a hodí sa aj na vrstvenie torty alebo zdobenie muffinov.
Potrebujeme:
- 400 g jemný tvaroh
- 100 g kondenzované mlieko
- 300 g maslo (izbovej teploty)
- 100 g práškový cukor
Postup:
1. Najskôr si pripravte všetky ingrediencie. Mali by mať izbovú teplotu.
2. Ručným šľahačom vyšľaháme mäkké maslo s práškovým cukrom. Vznikne ľahká pena .
3. V druhej miske vymiešajte šľahačom tvaroh s kondenzovaným mliekom. Tvaroh vyšľahajte s kondenzovaným mliekom do hladkého jemného krému.
4. Potom zmiešajte vyšľahanú tvarohovú penu so zmesou masla a práškového cukru.
5. Spolu jemne premiešajte vareškou, alebo stierkou, až kým nebude plnka hladká.
6. Z uvedených surovín získate až 900 gramov jemného tvarohového krému.
7. Po vychladení bude tvarohový krém stabilný a bude dobre držať tvar, takže je vynikajúci na zdobenie koláčov..
Toto množstvo krému vystačí na vrstvenie a dokončenie troch plátov torty priemerom 18 cm.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Ak sa vám recept páči, zdieľajte ho so svojimi priateľmi na Facebooku!
Zdroj: 1000.menu