Skvelý tvarohový krém do torty a zákuskov

Skvelý tvarohový krém
Skvelý tvarohový krém

Je výborný, hustý a vhodný na plnenie a zdobenie akýchkoľvek zákuskov. A pripravíte ho rýchlo , len za 20 minút!

Dobre drží tvar a hodí sa aj na vrstvenie torty alebo zdobenie muffinov.

Potrebujeme:

  • 400 g jemný tvaroh
  • 100 g kondenzované mlieko
  • 300 g maslo (izbovej teploty)
  • 100 g práškový cukor

Postup:

1. Najskôr si pripravte všetky ingrediencie. Mali by mať izbovú teplotu.

2. Ručným šľahačom vyšľaháme mäkké maslo s práškovým cukrom. Vznikne ľahká pena .

3. V druhej miske vymiešajte šľahačom tvaroh s kondenzovaným mliekom. Tvaroh vyšľahajte s kondenzovaným mliekom do hladkého jemného krému.

4. Potom zmiešajte vyšľahanú tvarohovú penu so zmesou masla a práškového cukru.

5. Spolu jemne premiešajte vareškou, alebo stierkou, až kým nebude plnka hladká.

6. Z uvedených surovín získate až 900 gramov jemného tvarohového krému.

7. Po vychladení bude tvarohový krém stabilný a bude dobre držať tvar, takže je vynikajúci na zdobenie koláčov..

Toto množstvo krému vystačí na vrstvenie a dokončenie troch plátov torty priemerom 18 cm.


Prajeme Vám dobrú chuť!

Ak sa vám recept páči, zdieľajte ho so svojimi priateľmi na Facebooku!

Zdroj: 1000.menu


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *