Tento dezert obsahuje jednoduché a pritom výživné ingrediencie a pripravíte ho naozaj rýchlo!
Potrebujeme na korpus:
- 150 G horkej čokolády
- 2ks ryžových chlebíkov
Potrebujeme na plnku:
- 500 gramov hladkého tvarohu
- 300 g jablkového pyré
- 20 gramov želatíny bez príchute
- 1 ČL škorice
- jahody
Postup:
1. Čokoládu roztopíme a zmiešame s rozdrvenými ryžovými chlebíkmi
2. Formu vystelieme papierom na pečenie a hmotu povtláčame na spodok formy
3. Po obvode poukladáme jahody a dáme stuhnúť do chladničky
4. Medzitým zmiešame tvaroh s jablkovým pyré a škoricou
5. Želatínu pripravíme podľa návodu a potom premiešame s tvarohovou zmesou a necháme stuhnúť
6. Podávame j čerstvými jahodami
Prajeme Vám dobrú chuť!
Ak sa vám recept páči, zdieľajte ho na Facebooku!